dilluns, 14 de març del 2011

Nom: Brian Meier
Tema: Les fruites
Subtemes: Contrast de cultures

A Nicaragua hi ha diversos tipus diferents de banana, que varien en colors, formes i mides. Gràcies a la seva abundància i àmplia disponibilitat, aquesta fruita és d'ampli consum i constitueix un entrepà barat, que no necessita preparació. No obstant això, els nicaragüencs tenen diverses altres formes de preparar els bananers. Una deliciosa beguda s'obté al barrejar llet amb banano liquat, en Carazo, els bananos sobre-madurats s'utilitzen per a la fabricació de vinagre. Aquest mateix tipus de banana també pot ser horneado i servit amb formatge calent.

Les diferents varietats de bananers produïts i venuts a Nicaragua inclouen al banano groc comú, conegut arreu del món, i també a varietats peculiars com el 'banana carib' que tenen un color groc o vermell. També pot trobar-se els 'guineos quadrats', que són familiars dels bananers però són quadrats i d'una constitució que els fa majorment utilitzats després d'alguna preparació a la cuina.

Banano

Informació treta de:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada