dijous, 24 de febrer del 2011

La Boqueria de Barcelona.



La Boqueria és un mercat municipal que està al paseig de la Rambla de Barcelona. Hi té més de 300 paradetes amb tot tipus d’aliments. D’aquestes 300 paradetes 66 són de fruita fresca i 6 són de fruita seca.

Hi ha molta varietat de fruita fresca, a totes les paradetes hi abunden els colors vius d’aquestes. Les paradetes tenen la fruita ficada com en piràmide, perquè es vegi bé. Gairebé totes tenen els plàtans penjats de dalt, potser només es una qüestió d’estètica o verdaderament hi ha un motiu per ficar-los així. Suposo que es evident que hi haurà fruites que sempre hi seran, però d’altres no, per tant els colors canvien, la posició...



De fruits secs sí que es veritat que hi abunda poc. hi ha diferents models de paradeta, una col·loca els fruits secs en piràmide, una altra té com una mena de aparador amb vidre on col·locar-los dins sense fer piràmides i les altres ho tenen en aparador, però com una “taula” sense vidre. A les paradetes, també pengen coses, com la fruita fresca.




L’informació l’he tret d’aquesta pàgina: http://www.boqueria.info/Cat/index.php

Les fotos són tretes de Google.

dilluns, 21 de febrer del 2011

Entre llimones




Chris Stewart. Aquest llibre narra les vivències de Chris Stewart (el bateria de Génesis) i la seva dona quan compren un mas a un poblet del sud de Granada, Las Alpujarras. Chris Stewart es va aventurar a escriure aquest llibre ja que admira la gent d’Andalusia i gaudeix en els seus camps d’ametllers i llimones als que admira. Tot i que Chris es un principiant a l’hora d’escriure llibres aconsegueix astutament captar la atenció del lector i mantenir-lo viu. Avui dia, Chris segueix vivint en aquest mas amb la seva família i es que sembla que mai el voldrà deixar.


dilluns, 14 de febrer del 2011

Bodegons



Bodegons de diferents autors famosos i de diversos anys.

Una fotografía de la fruita

En la fotògrafia n'hi han de tipus de fruites: pomes de color verd i vermell, peres, síndria, raïm, un mànec i alvocat. La fotografia esta treta de flickr. Agraim a que ens deixes la fotògrafia per pullarla al bloc.